T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / KAHTA - Bölükyayla Ortaokulu

Bölükyayla Ortaokulu

Telefon
04167357014
Belgegeçer
0
WEB
https://bolukyaylaortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Atatürk Mah. Atatürk Cad. Nu. 81 Bölükyayla Beldesi / KAHTA / ADIYAMAN
Vizyon
Öğrenilenleri davranışa dönüştürmek, düşünceye saygı göstermek, sorunlara çözüm üretmek okulumuzda erdem olsun. Eğitim ve öğretimde cinsiyet ayrımı yapılmadan herkese fırsat eşitliği tanınsın. Okulumuzda yaşanan her gün bir diğer günden farklı olsun. Paylaşmanın hazzına varmış ve bunu okula yeni katılan bireylere öğreten öğrenciler olsun Okumayı alışkanlık haline getiren, boş vakitte değil her fırsatta okuyan bireyler olsun. Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim önemsenen kavramlar olsun. Öğrencilerimize inanalım ve onlar da bize güvensin veliler de bizi desteklesin. Bilginin hafızada olması değil, onu nerede ve nasıl bulabileceğini bilmek marifet olsun. Öğrenilenleri kafada hapsetmek değil, onu herkesle paylaşmak bir değer olsun.
Misyon
Birlik ve beraberlik içerisinde, öğrenme sevincini hisseden, sorunlar karşısında çözüm üretebilen, yaşadığı toplumun manevi değerlerine saygılı nesiller yetiştirmek; Öğrenciye bilgi ve beceri kazandırarak kendi özgüvenini geliştirerek toplumun ve milletin gelişimini sağlayacak nesiller yetiştirmek; Kendi kültürel değerlerine sahip çıkan aktif, üretken, ülkenin geleceğine yön veren gençler yetiştirmek, geçmişte yaşanan olaylardan sonuç çıkararak geleceği bugün yaratan nesiller yetiştirmek; Öğrenciye yaşadığı okul ortamında demokrasiyi yaşatarak bunu ailesine ve gelecekte kuracağı ailesine taşıyan bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Voleybol Adıyaman 1.liği, Masa Tenisi alanında ilimizin Malatya´da temsili
Öğretmen :20
Öğrenci :199
Derslik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1922
Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler
08:00 12:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Adıyaman ve Kahta´dan öğretmenler kendi araçlarıyla gelmektedir. Beldeye ulaşım dolmuş ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Beldemiz Adıyaman İli Kahta İlçesine bağlı 1989 yılında mahalli seçimle ilk defa Belediye seçilmiş olup,4 (dört) Mahalle ile 4 (Dört) Muhtarlık mevcuttur. Beldemiz merkezinde toplam 450 Civarında konut mevcuttur.Hepsi kargir cinsindendir.yapılar genelde taş,biriket ve tuğla ile yapılmıştır.kat yüksekliği iki ve üç kattır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Adıyaman İline 28 Km, Kahta İlçesine 18 Km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır